Ανακαλύψτε τα οφέλη της επιχείρησης Amway

Με την υποστήριξη της Amway, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Να εργάζεστε όταν θέλετε, όπου θέλετε και όσο θέλετε - έχετε την ευελιξία να δώσετε στην επιχείρησή σας τη μορφή που σας ταιριάζει.

Με την υποστήριξη της Amway, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Να εργάζεστε όταν θέλετε, όπου θέλετε και όσο θέλετε - έχετε την ευελιξία να δώσετε στην επιχείρησή σας τη μορφή που σας ταιριάζει.

Η Επιχειρηματική Ευκαιρία της Amway

Η έναρξη μιας επιχείρησης είναι απλή με την Amway

Η επιχειρηματική ιδέα της Amway είναι απλή. Ως ανεξάρτητος ιδιοκτήτης επιχείρησης, θα απολαμβάνετε καθημερινά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Amway, θα τα πουλάτε σε άλλους και θα δημιουργείτε σχέσεις με ανθρώπους για να τους υποστηρίζετε να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. 

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να κερδίσετε χρήματα και ανταμοιβές:

Περιθώριο Λιανικής

Για κάθε αγορά που πραγματοποιεί ένας πελάτης που έχει εγγραφεί σε εσάς, θα κερδίζετε περιθώριο λιανικής.

Παραπέμποντας τους πελάτες, μπορείτε να κερδίσετε το Περιθώριο Κέρδους Λιανικής.

Κίνητρα πωλήσεων

Όσο καλύτερη είναι η απόδοση της επιχείρησής σας, τόσο περισσότερες είναι οι ανταμοιβές σας. Προσφέρουμε κίνητρα για σημαντικά επιτεύγματα, όπως είναι η εξαιρετική ανάπτυξη της επιχείρησής σας ή η βοήθεια σε άλλους να σημειώσουν επιτυχία. Οι ανταμοιβές κυμαίνονται από αποκλειστικά επιχειρηματικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, έως εφάπαξ καταβολές μετρητών.

Αμοιβές

Κερδίστε βαθμούς για τα προϊόντα που πουλάτε και καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, κερδίστε βαθμούς από τα προϊόντα που πουλάνε άλλοι Ιδιοκτήτες Επιχείρησης, των οποίων εσείς είστε ανάδοχος.


Μια δοκιμασμένη ευκαιρία

Η ένταξη σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες απευθείας πώλησης έχει πολλά πλεονεκτήματα

Η έναρξη μίας επιχείρησης μπορεί να είναι κάτι σας που φαίνεται αποθαρρυντικό. Πολλές νέες επιχειρήσεις απαιτούν σημαντικές επενδύσεις χρημάτων και χρόνου. Αυτό δεν ισχύει με την Amway. Στην Amway θα συνδεθείτε με τρία εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, αξιοποιώντας μια ευκαιρία με χαμηλό κόστος και μικρό ρίσκο με στόχο την επιχειρηματική επιτυχία. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Μόνο το 2020 σημειώσαμε παγκόσμιες πωλήσεις 8,5 δισ. δολαρίων. Από το 1959 η Amway έχει καταβάλει πάνω από 53 δισεκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές και κίνητρα σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Κάθε Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway απολαμβάνει τα ίδια οφέλη:

Μικρό ρίσκο 

Όταν ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση με την Amway, καταβάλλετε απλώς ένα αρχικό μικρό κόστος εγγραφής. Αν αποφασίσετε εντός των πρώτων 90 ημερών ότι δεν θέλετε να συνεχίσετε, θα σας επιστρέψουμε το τέλος εγγραφής και τα χρήματά σας. 


Μικρό κόστος

Δεν χρειάζεται να κάνετε μια μεγάλη επένδυση για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας. Ως νέος Ιδιοκτήτης Επιχείρησης, θα επωφεληθείτε από εκπτωτικά κουπόνια. Έχετε τον έλεγχο των παραγγελιών σας, οπότε, εσείς αποφασίζετε πότε και πόσα προϊόντα θα αγοράσετε.

Αποκλειστικά, κορυφαία προϊόντα

Η Amway προσφέρει πάνω από 400 αποκλειστικά προϊόντα που χρησιμοποιούν καθημερινά οι άνθρωποι, σε τέσσερις βασικές κατηγορίες: Σπίτι, Προσωπική Περιποίηση, Ομορφιά και Διατροφή. Η εταιρεία μας βασίζεται στην ποιότητα των προϊόντων και γι’ αυτό επενδύουμε μεγάλα κεφάλαια στην έρευνα και την ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων 315 εκατομμυρίων ευρώ σε νέες εγκαταστάσεις παραγωγής και έρευνας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τα προϊόντα μας υποστηρίζονται με εγγύηση ικανοποίησης 100%*.

Μια ευκαιρία ανοιχτή σε όλους

Ανεξάρτητα από το επαγγελματικό σας υπόβαθρο, τις εμπειρίες ή τη μόρφωσή σας, με ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά μπορείτε κι εσείς να λειτουργήσετε με επιτυχία τη δική σας επιχείρηση Amway. 
 
* Εφαρμόζονται εξαιρέσεις· για λεπτομέρειες επισκεφτείτε τον ιστότοπο amway.gr και αναζητήστε την εγγύηση ικανοποίησης.

Χτίζουμε την επιτυχία βήμα-βήμα

Ως Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway δεν είστε ποτέ μόνος. Σας στηρίζουμε σε κάθε σας βήμα, παρέχοντας την κατάλληλη για εσάς καθοδήγηση. 

Αυτή ξεκινά με τον προσωπικό σας σύμβουλο και ανάδοχο: το άτομο που σας εισήγαγε στην Amway. Οι ανάδοχοι μπορούν να σας συμβουλεύουν και να βοηθούν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

 Επίσης, θα αποτελείτε μέρος του έμπειρου επαγγελματικού μας δικτύου. Με πάνω από τρία εκατομμύρια Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, το δίκτυό μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμπειρογνωμόνων και υποστήριξης. 

Εκπαίδευση

Το Amway Academy προσφέρει online εκπαιδευτικό υλικό και μαθήματα. Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας από την άνεση του σπιτιού σας ή εκπαιδευτείτε οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μέσα από την κινητή σας συσκευή. Μπορείτε ακόμα να συμμετέχετε σε ζωντανά διαδικτυακά μαθήματα με τη συνοδεία ενός εκπαιδευτή.

Μάρκετινγκ

Θα έχετε πρόσβαση σε ποικίλο υλικό μάρκετινγκ, που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προϊόντα της Amway στους πελάτες σας. Το υλικό περιλαμβάνει καταλόγους προϊόντων, παρουσιάσεις, βίντεο, εφαρμογές και ψηφιακά εργαλεία.

Έχετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας

Έχουμε στη διάθεσή σας μία σειρά εργαλείων και εφαρμογών, που θα σας βοηθήσουν στη διαχείριση της επιχείρησής σας.

Η διαχείριση της επιχείρησής σας βρίσκεται στην ενότητα ‘Το γραφείο μου’ - απλά συνδεθείτε για είστε σε θέση να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τις παραγγελίες και τις πωλήσεις σας. Μπορείτε ακόμα να υπολογίσετε το εισόδημά σας και το προβλεπόμενο μελλοντικό εισόδημα. Εάν βρίσκεστε εν κινήσει, η επιχειρηματική εφαρμογή για κινητές συσκευές σας δίνει την ευελιξία να εργάζεστε και να διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Γίνετε μέρος μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες απευθείας πώλησης στον κόσμο

Συμπληρώστε την online αίτηση εγγραφής και ξεκινήστε το ταξίδι που θα σας κάνει αφεντικό του εαυτού σας.

Μάθετε περισσότερα

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με την έναρξη της δικής σας επιχείρησης με την Amway.