Εκπτώσεις πρώτης παραγγελίας
* Η έκπτωση Δυναμικού Ξεκινήματος (Fast Start!) ισχύει μόνο για μία φορά για τις 10 πρώτες ημέρες. Από την έκπτωση εξαιρούνται: τα έντυπα, οι τρέχουσες προσφορές και οι μόνιμες προσφορές.
* Εσείς αποφασίζετε για την έκπτωσή σας Δυναμικού Ξεκινήματος (Fast Start!): Δωρεάν εγγραφή (26,30 ευρώ) για την πρώτη σας παραγγελία αξίας τουλάχιστον 100 ΒΑ ή 15% έκπτωση και δωρεάν εγγραφή για την πρώτη σας παραγγελία αξίας μεταξύ 200 και 300 ΒΑ.
 

Για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις των Εκπτωτικών Κουπονιών παρακαλώ επισκεπτείτε το www.amway.gr/επιχειρηματικές-πληροφορίες/εκπτώσεις-πρώτης-παραγγελίας


Εγγύηση Ικανοποίησης
* Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν για να το αντικαταστήσετε χωρίς χρέωση, λαμβάνοντας πλήρη πίστωση για την αγορά άλλου προϊόντος Amway, ή λάβετε πλήρη επιστροφή της αξίας αγοράς του. Αυτή η εγγύηση δεν ισχύει για προϊόντα της Amway (i) τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για σκοπό άλλο από τη συνήθη οικιακή τους χρήση, (ii) τα οποία έχουν σκοπίμως καταστραφεί ή στα οποία έγινε κακή χρήση, (iii) τα οποία διανέμονται από την Amway και παρέχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επιστροφής, και/ή (iv) τα οποία καλύπτονται από ρητή γραπτή εγγύηση.


Επωνυμίες Amway
* Πηγή: Euromonitor International Limited, Βιταμίνες και Συμπληρώματα Διατροφής, World, GBN, Retail Value RSP, % breakdown, 2019
* Πηγή: Euromonitor International Limited, Ομορφιά και Προσωπική Περιποίηση 2020, κατηγορία και υπό-κατηγορία βραβευμένων καλλυντικών προϊόντων και βραβευμένων προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, παγκόσμια Λιανική Τιμή Πώλησης για το 2019.