Ποσότητα:

  Συμπλήρωμα μαλακής κάψουλας με βιταμίνη Α (βήτα-καροτένιο) και ψευδάργυρο για τη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης*. Με 4 καροτενοειδή από φυσικές πηγές και ψευδάργυρο.

  *Η βιταμίνη Α (προβιταμίνη Α βήτα-καροτένιο) και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.

   

  Με ποιο τρόπο σας ωφελεί

  • Παρέχει ψευδάργυρο και βιταμίνη Α, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει επίσης στο φυσιολογικό μεταβολισμό της βιταμίνης Α.
  • Παρέχει τέσσερα υψηλής ποιότητας και υψηλής συγκέντρωσης καροτενοειδή – Λουτεΐνη, Ζεαξανθίνη, Λυκοπένιο και Βήτα-καροτένιο.
  • Περιέχει Βήτα-καροτένιο από Φύκια Dunaliella Salina, το οποίο μετατρέπεται στον οργανισμό σε βιταμίνη Α, η οποία με τη σειρά της συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.
  • Ενσωματώνεται εύκολα σε κάθε ρουτίνα ή τρόπο ζωής χάρη στη μορφή της μικρής, εύκολης στην κατάποση μαλακής κάψουλας μία φορά την ημέρα.

  Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

  Τα μάτια μας είναι ο οδηγός μας στη ζωή. Όλα όσα βλέπουμε και ο τρόπος που τα βλέπουμε, συμβάλλουν στην ποιότητα της ζωής μας και στις αναμνήσεις που εκτιμούμε με το πέρασμα του χρόνου. Τα μάτια μας υποστηρίζουν σχεδόν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Ενώ περνάμε πολύ χρόνο μπροστά σε οθόνες, τα μάτια μας μπορεί να νιώθουν ότι ζητάμε πολλά από αυτά. Ως ένα εξαιρετικά σημαντικό όργανο, αξίζουν σαφώς τη φροντίδα μας. Ας αναζητήσουμε τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τα μάτια.

  Εμπνευσμένο από τη φύση, το Nutrilite Vision plus* είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής καθημερινής χρήσης για τα μάτια* που περιέχει ψευδάργυρο και τέσσερα υψηλής ποιότητας και υψηλής συγκέντρωσης καροτενοειδή που προέρχονται από φυτά που καλλιεργούνται σε βιώσιμα αγροκτήματα συνεργατών μας με πιστοποίηση NutriCert.

  *Η βιταμίνη Α (βήτα-καροτένιο) και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.

  Γεγονότα που σας αφορούν

  • Μία μαλακή κάψουλα περιέχει 12 mg λουτεΐνης και 2,4 mg ζεαξανθίνης
  • Μία μαλακή κάψουλα περιέχει 2,5 mg βήτα-καροτένιο
  • Μία μαλακή κάψουλα περιέχει 1,5 mg λυκοπένιο

  Χωρίς τεχνητά χρώματα, γλυκαντικά, αρώματα και συντηρητικά

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Περιέχει τέσσερα υψηλής ποιότητας και υψηλής συγκέντρωσης καροτενοειδή που προέρχονται από φυσικές πηγές. Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη προέρχονται από άνθη κατιφέ, μία από τις βοτανικές πηγές λουτεΐνης με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στη φύση. Το βήτα-καροτένιο προέρχεται από τα φύκια Dunaliella Salina. Το λυκοπένιο προέρχεται από τομάτες.
  • Όλα τα καροτενοειδή που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση προέρχονται από φυτά που καλλιεργούνται σε αγροκτήματα συνεργατών με πιστοποίηση NutriCert, όπου εφαρμόζονται μέθοδοι βιώσιμης καλλιέργειας. Αυτές οι μέθοδοι επιδιώκουν να φροντίζουν τα εδάφη και τις γύρω κοινότητες και να παραδίδουν φυτά υψηλής περιεκτικότητας σε φυτοθρεπτικά συστατικά
  • Η μορφή της μαλακής κάψουλας για εύκολη κατάποση μία φορά την ημέρα, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος υποστήριξης της διατροφής σας με θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν τη φυσιολογική όραση* και ένας γρήγορος και βολικός τρόπος που ενσωματώνεται άψογα σε κάθε τρόπο ζωής ή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ως ένα επιπλέον όφελος, το συμπλήρωμα αναπτύσσεται από τη Nutrilite**, τη Νο1 επωνυμία βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως- μια επωνυμία που εμπιστεύονται οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. 

  *Η βιταμίνη Α (βήτα-καροτένιο) και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.  
  ** Πηγή: Euromonitor International Limited, Βιταμίνες και Συμπληρώματα Διατροφής, GBN Παγκοσμίως, Αξία Πωλήσεων Λιανικής RSP, % ανάλυση, 2022, δεδομένα που βασίζονται σε εξατομικευμένη έρευνα που πραγματοποιήθηκε το διάστημα Απρίλιος – Αύγουστος 2022.

  Χρήση

  • Λάβετε μία μαλακή κάψουλα την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα γεύμα

  Συστατικά

  AVERAGE CONTENT  Per Day (1 soft gel)     % NRV***
  Vitamin A 417µg (RE) 52 %
  (as Beta-Carotene) (250 mg)  
  Lycopene 1.5 mg  
  Zeaxanthin 2.4 mg  
  Lutein 12 mg  
  Zinc 2.6 mg 26 %

  *** Ποσοστό % Διατροφικών Τιμών Αναφοράς

  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ζελατίνη, υγροσκοπική ουσία (γλυκερόλη), ηλιέλαιο, λυκοπενική ελαιορητίνη από τομάτες (Solanum lycopersicum) (5,2%), νερό, λουτεΐνη και εκχύλισμα ζεαξανθίνης από κατιφέ (Ταγέτης ο ορθοφυής) (3,6%), γλυκονικός ψευδάργυρος, ελαιόλαδο - αποτελούμενο από εξευγενισμένα ελαιόλαδα και παρθένα ελαιόλαδα, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλίανθου), σταθεροποιητής (κερί καντελίλα), καροτένια φυκιών (Dunaliella salina) (0,9%), αντιοξειδωτικά (εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλη, ασκορβικό οξύ), χρωστική (βήτα-καροτένιο από Blakeslea trispora).