Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε 12% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα!

Ποσότητα:

  Τρία ιδανικά συνδυασμένα προϊόντα που σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη υποστήριξη ημέρα και νύχτα και συμπληρώνουν την καθημερινή ρουτίνα ενυδάτωσης της επιδερμίδας σας, για ένα σαγηνευτικά φωτεινό και υγιές στην εμφάνιση δέρμα

  Με ποιο τρόπο σας ωφελεί

  • Παρέχει υποστήριξη στην επιφάνεια του δέρματος
  • Τρία εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα
  • Απλός, ολοκληρωμένος και βολικός τρόπος συμπλήρωσης της καθημερινής διατροφής
  • Προάγει την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας εκ των έσω! 

  Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

  Το νέο Nutrilite Κιτ με Θρεπτικά Συστατικά Ομορφιάς έχει σχεδιαστεί για αυτούς που αναζητούν πάντα νέους τρόπους για να ενισχύσουν και να προστατεύσουν την ομορφιά τους και γνωρίζουν επίσης ότι η αληθινή ομορφιά ξεκινάει εκ των έσω! Απολαύστε μια καθημερινή δόση βασικών θρεπτικών συστατικών, που θα βρείτε στις αποκλειστικές μας ολιστικές λύσεις ομορφιάς.

  Το Truvivity by Nutrilite™ Beauty Powder Drink παρέχει ένα αναζωογονητικό μείγμα θρεπτικών συστατικών. Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. 

  Στο μεταξύ, το Truvivity by Nutrilite™ Beauty Supplement συμπληρώνει το φυσικό αποκαταστατικό κύκλο του ύπνου, υποστηρίζοντας την επιδερμίδα σας ώστε να φαίνεται ανανεωμένη και αναζωογονημένη. 

  Το τρίο των προϊόντων ολοκληρώνεται με το Vitamin C Plus, με βιταμίνη C που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, υποστηρίζει το φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος και υποστηρίζει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα. Με σύνθεση σταδιακής απελευθέρωσης, η βιταμίνη C αποδεσμεύεται σταθερά σε μια διάρκεια οκτώ ωρών, βοηθώντας στη βελτιστοποίηση των οφελών της. 

  Ένας συνδυασμός από τρία ισχυρά προϊόντα για ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα - λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί και σας κάνει υπερήφανους!

  Γεγονότα που σας αφορούν

  Truvivity by Nutrilite Beauty Powder Drink - Παρέχει ένα αναζωογονητικό μείγμα θρεπτικών στοιχείων που υποστηρίζουν την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης*

  Truvivity by Nutrilite Beauty Supplement - Συμπληρώνει το φυσικό αποκαταστατικό κύκλο του ύπνου, υποστηρίζοντας την επιδερμίδα σας ώστε να φαίνεται ανανεωμένη και αναζωογονημένη

  Nutrilite™ Vitamin C Plus - Περιέχει βιταμίνη C που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, υποστηρίζει το φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ειδικά σχεδιασμένο για να αποδεσμεύει τη βιταμίνη C σταθερά σε μια διάρκεια οκτώ ωρών ώστε να βελτιστοποιεί τα οφέλη της.

  * Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος και συμβάλλει επίσης στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

  Βασικά χαρακτηριστικά

  • Και το Truvivity™ Beauty Powder Drink και το Beauty Supplement περιέχουν το πατενταρισμένο σύμπλεγμα PhytoCeramide*, το οποίο περιέχει κεραμίδια σίτου.
  • Το Truvivity Beauty Supplement διαθέτει το πατενταρισμένο σύμπλεγμα PhytoInfuse™** που παρέχει φυτικά εκχυλίσματα.
  • Η βιταμίνη C στο Beauty Powder Drink και στο Beauty Supplement συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου που προάγει τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
  • Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

  * Το σύμπλεγμα PhytoCeramide είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με την ονομασία Cermosides™ από την EPI France - Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας #2,779,646 Γαλλία

  ** Το σύμπλεγμα PhytoInfuse™ είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για χρήση από την Truvivity by Nutrilite, Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας #7,348,034B2 Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
   

  Συστατικά

  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: