Σχεδιασμένη για ασφάλεια

Ο πιο εύκολος, γρήγορος τρόπος για να υπογράφετε έγγραφα στο διαδίκτυο.

Ο πιο εύκολος, γρήγορος τρόπος για να υπογράφετε έγγραφα στο διαδίκτυο.

Τι είναι η ηλεκτρονική υπογραφή;

Η ηλεκτρονική υπογραφή, ή αλλιώς η 'e-signature' μπορεί να αντικαταστήσει την ιδιόχειρη, φυσική υπογραφή σας. Τα πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις είναι: ταχύτερες συναλλαγές, μικρότερος κίνδυνος, καλύτερη εποπτεία και διαφάνεια. Το πιο σημαντικό όφελος της ηλεκτρονικής υπογραφής είναι η απλή και βολική νομική έγκριση των ψηφιακών εγγράφων.

Είναι νόμιμη και ασφαλής;

Σχεδόν κάθε βιομηχανική χώρα στον κόσμο αναγνωρίζει την ηλεκτρονική υπογραφή, στο πλαίσιο του νόμου. Οι υπηρεσίες της ηλεκτρονικής υπογραφής Adobe eSignature ακολουθούν τις πιο ενημερωμένες ηλεκτρονικές πολιτικές ασφαλείας σε κάθε βήμα, που περιλαμβάνει κώδικα εφαρμογής, δίκτυα και φυσικές εγκαταστάσεις.
Ρίξτε μια ματιά στο Παγκόσμιο Νομικό Εγχειρίδιο της Adobe eSignature.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ την ηλεκτρονική υπογραφή;

Παραθέτουμε εδώ τους πιο σημαντικούς λόγους μεταξύ πολλών άλλων.

Γρήγορη και αποδοτική

Ασφαλής και νόμιμη

Φιλική προς το περιβάλλον

Πως λειτουργεί;

ΒΗΜΑ 1

Κάντε κλικ στο κουμπί "Υπογράψτε τώρα"

Δείτε το έγγραφο και ξεκινήστε τη διαδικασία υπογραφής με ένα κλικ.

ΒΗΜΑ 2

Διαβάστε το έγγραφο

Διαβάστε την Αίτηση Εγγραφής και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "κάντε κλικ εδώ για να υπογράψετε".

ΒΗΜΑ 3

Υπογράψτε κι αυτό είναι όλο!

Μείνετε ήσυχοι, δίοτι η ηλεκτρονική υπογραφή σας είναι 100% ασφαλής και νόμιμη.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί η υπογραφή ενός εγγράφου;
Η ηλεκτρονική υπογραφή καθιστά τη διαδικασία εύκολη, καθοδηγώντας σας στο έγγραφο και αναφέροντας τι πρέπει να κάνετε σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Αφού ελέγξετε το έγγραφο, κάντε κλικ στο πεδίο υπογραφής, για να υπογράψετε και απλά, πληκτρολογήστε το όνομά σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία. Όταν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην επόμενη ενότητα, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί 'επόμενη ενότητα' στην κάτω αριστερή γωνία. Μετά τη συμπλήρωση, μπορείτε να υποβάλετε το έγγραφο. Μια χρήσιμη συμβουλή: Να διαβάζετε πάντα τις οδηγίες στο επάνω και κάτω μέρος της οθόνης!
Μπορεί κάποιος να αλλάξει το έγγραφο αφού το έχω υπογράψει;
Κάθε έγγραφο με ηλεκτρονική υπογραφή είναι απολύτως ασφαλές και προστατευμένο από αλλαγές. Προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενες αμφιβολίες σχετικά με την ασφάλεια, θα σας αποσταλεί ένα αντίγραφο του υπογεγραμμένου εγγράφου με e-mail, αμέσως μετά την υποβολή του.
Η πραγματική μου υπογραφή μοιάζει εντελώς διαφορετική. Πώς μπορεί να είναι έγκυρη;
Είναι απόλυτα φυσιολογικό η ηλεκτρονική υπογραφή σας να έχει διαφορετική εμφάνιση από τη χειρόγραφη, εφόσον υποβάλεται σε ψηφιακό περιβάλλον. Ακόμα κι αν δεν ταιριάζει με τη χειρόγραφη υπογραφή σας, εξακολουθεί να είναι νόμιμη και έγκυρη.

Μήπως μπορεί ο καθένας να υπογράψει το δικό μου έγγραφο;

Λαμβάνετε ένα σύνδεσμο του εγγράφου μέσω email, έτσι, εφόσον είστε το μόνο πρόσωπο που έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του email σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας!