Η ARTISTRY είναι η #1 επωνυμία απευθείας πωλήσεων στον τομέα των πολυτελών προϊόντων Ομορφιάς.*

 

Με τα καλλυντικά προϊόντα της ARTISTRY™ Xρώμα, κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει την ολοκληρωμένη σοφιστικέ εμφάνιση που επιθυμεί.
Διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μακιγιάζ για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα, με αποχρώσεις για κάθε τόνο επιδερμίδας, που κολακεύουν κάθε ηλικία.

ΠΡΟΣΩΠΟ

 

 

ARTISTRY Oδηγός Μέικαπ

   

ΜΑΤΙΑ

 

ΧΕΙΛΗ

 Αγοράστε τώρα
ARTISTRY SIGNATURE COLOR™

   

ΝΥΧΙΑ

 

ΛΟΥΚ

   
   

TERESA PALMER

Η Teresa Palmer είναι το Παγκόσμιο Πρόσωπο των προϊόντων Περιποίησης Επιδερμίδας και Μακιγιάζ της ARTISTRY™. "Αγαπώ τόσο πολύ ότι αφορά την ARTISTRY, ειδικά τα προϊόντα της. Θέλω να πω ότι είναι τόσο πολυτελή, τόσο εκλεπτυσμένα και σύγχρονα, που πραγματικά τα εμπιστεύομαι", λέει η Teresa. Εκτός από κλασική ομορφιά, η Teresa διαθέτει δυναμικότητα και είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός, που ενσαρκώνει ιδανικά την ουσία της επωνυμίας ARTISTRY.

 

RICK DICECCA

Η αγάπη για την τέχνη και τα χρώματα οδήγησαν το Rick DiCecca, Διεθνή make-up Αrtist της ARTISTRY, σε μια καριέρα που έχει ως επίκεντρο την ομορφιά. "Το να βρείτε τι είναι αυτό που ταιριάζει σε εσάς, δημιουργεί μια συγκεκριμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης και δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό σε μια γυναίκα από την αυτοπεποίθηση", λέει ο Rick.

 

Μη χάσετε την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε! Ρίξτε μια ματιά στις περιορισμένης διάρκειας Συλλογές Χρωμάτων της ARTISTRY.

 

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

 

* Πηγή: Euromonitor International Limited. Ομορφιά και Προσωπική Περιποίηση, 2016, κατηγορία και υποκατηγορία πολυτελών προϊόντων Ομορφιάς και Προσωπικής Περιποίησης ,  αΠαγκόσμια Αξία Λιανικών Πωλήσεων 2015